vrijdag 29 juni 2012

Dacia Dokker ook naar Nederland en België

dacia dokker 26Plaats je net een artikel over de Dacia Dokker Van krijg je het nieuws dat de beide uitvoeringen van de Dacia Dokker zowel in Nederland als België op de markt worden gebracht, dus in plaats van het artikel over de personenuitvoering wordt toch een artikel over beide uitvoeringen maar wel met het accent op de personenuitvoering.

Dat de personenuitvoering van de Dacia Dokker zowel in Nederland als België verkrijgbaar wordt is goed nieuws voor de meeste Dacia Logan MCV rijders. Heb je ten hoogste drie kinderen en op vakanties een hoop bagage nodig dan is de Dacia Dokker in de personenuitvoering ideaal, heb je meer kinderen dan wordt het natuurlijk de Dacia Lodgy waar je maximaal zeven (volwassen !) personen in kwijt kunt.

Maar qua bagageruimte is de Dacia Dokker niet te overtreffen. Om de bagageruimtes van de Dacia modellen maar eens op een rij te zetten: Dacia Sandero 1200 liter, Dacia Duster 1636 liter, Dacia Logan MCV 2350 liter, Dacia Lodgy 2617 liter en de Dacia Dokker maar liefst 3300 liter.

dacia dokker 22

Alle nu bekende afmetingen vind je terug in het vorige artikel: Dacia Dokker Van opvolger Dacia Logan Van

De verkrijgbare opties op de Dacia Dokker zijn gelijk aan die van de Dacia Lodgy, de Dacia Dokker heeft dus alle luxe aan boord en is uitstekend geschikt voor gecombineerd gebruik, door-de-weeks zakelijk en in het weekend voor privé gebruik.

Dacia Dokker 10 dacia dokker 21
dacia dokker 20 Dacia Dokker naar Nederland 09
dacia dokker 23 dacia dokker 25
Dacia Dokker naar Nederland 02 Dacia Dokker naar Nederland 03
Dacia Dokker naar Nederland 08 dacia dokker 24
Klik voor grotere foto.

Voor de Dacia Dokker Van zijn in samenwerking met Renault diverse modules beschikbaar zodat dat Dacia Dokker ook inzetbaar is als ambulance, koelwagen, technisch onderhouds voertuig, hulpverleningsvoertuig e.d.

Net als bij de Dacia Lodgy is bij de Dacia Dokker veel aandacht besteed aan de geluidsisolatie en de stijfheid van de carrosserie. De schuifdeuren zijn bijvoorbeeld ruim 100.000 keer getest op correcte werking.

De Dacia Dokker is getest tijdens 1,9 miljoen kilometers onder extreme omstandigheden. Dacia belooft dan ook een probleemloze werking over lengte van jaren.

Dacia Dokker naar Nederland 01 Dacia Dokker naar Nederland 05
Dacia Dokker naar Nederland 06 Dacia Dokker naar Nederland 07
Klik voor grotere foto.

De Dacia Dokker is getest tijdens 1,9 miljoen kilometers onder extreme omstandigheden. Dacia belooft dan ook een probleemloze werking over lengte van jaren.

Dacia Dokker naar Nederland 04

Meer algemeen Dacia autonieuws vind je Hier.

Meer testen, nieuws en foto’s over de Dacia Logan MCV en de Dacia Lodgy vind je Hier.

Meer testen, nieuws en foto’s over de Dacia Sandero (Stepway) vind je Hier.

Meer testen, nieuws en foto’s over de Dacia Duster (SUV) vind je Hier.

Alle prijzen en specificaties en brochures 2011 vind je Hier.

Heel veel tips, trucs, techniek, tunen en pimpen vind je Hier.

Alles over vakantie en kamperen met de Dacia vind je Hier.

___________________________________________________________________

Posted: 29 juni 2012 in Dacia Dokker
Tags:ambulance, bagageruimte, Dacia Dokker, Dacia Dokker Van

Geen opmerkingen:

Een reactie posten